Facebook FCVV Youtube FCVV

Proeflessen


Na de zomervakantie starten we weer met de proeflessen


 

Ben je geinteresseerd in fietscross?

Dan kun je eerst een 5-tal proeflessen volgen. Dit kan door je vooraf aan te melden via info@fcvv.nl.

Een proefles kost 5 euro.

Wij zorgen voor:
* Een passende leenfiets
* Een helm
* Handschoenen
* Persoonlijke begeleiding

Zorg ervoor dat je een stevige (spijker)broek draagt en een shirt met lange mouwen
Neem een bidon met water mee, je zult het warm krijgen!
Op de avond van de proeftraining meld je 10-15 minuten voor aanvang van de training in de kantine.

Naam, en adres gegevens moeten worden genoteerd ivm verzekeringen. De proeftrainingen vallen onder de algemene KNWU verzekeringen. 
Ook is het voor rijders onder de 16 jaar verplicht om een meerderjarige begeleider bij te hebben.
Wij hanteren geen minimumleeftijd.
Neem ook het trainingsreglement door.

Lid worden

Na de proeftrainingen mag je gaan beslissen of je door wilt gaan met fietscross of niet.
Ook hier hanteren we geen minimumleeftijd. Mocht je nog niet in staat zijn om met groep 1 mee te trainen, dan proberen we een passende oplossing te vinden om toch later de stap naar groep 1 te kunnen maken.
Als je lid wordt, is het van belang om een goed passende fiets en kleding te kopen. De trainers en bestuursleden kunnen je hierover goed informeren.

In de kantine kun je een inschrijfformulier vragen. Vul deze bij de eerstvolgende training zo volledig mogelijk in. Deze moet ook weer in de kantine ingeleverd worden, of bij de ledenadministratie. Ook kun je hier een machtigingsformulier invullen. De contributie wordt per automatische incasso geïnd.

KNWU basislidmaatschap

Onderdeel van het lidmaatschap bij FCV Veldhoven is een basislidmaatschap bij de KNWU. De afdracht hiervoor (12,00 euro) is onderdeel van de contributie. Je bent daarmee automatisch verzekerd via de KNWU (zie hiervoor de KNWU site). De ledenadministratie meld je hiervoor aan.
Met het basislidmaatschap kun je interclubs en regionale wedstrijden rijden. Verder krijg je via de KNWU een persoonlijke pagina, voor bijvoorbeeld het aanmelden van wedstrijden, aanvragen van een licentie, of een stuurbordnummer.
Je krijgt tegenwoordig geen KNWU pasje meer voor je basislidmaatschap. Om je bijvoorbeeld in te schrijven bij wedstrijden dien je een print te laten zien van je basislidmaatschap, via papier of via de smartphone.
 

Sponsors FCVV