Facebook FCVV Youtube FCVV

Interclub 2020

Vanuit FCV Veldhoven doen we mee aan een Interclub competitie met de clubs uit Valkenswaard, Luijksgestel, Landgraaf, Peer (B) en Dessel (B). Gedurende het jaar organiseert iedere club een wedstrijd op de eigen baan zodat er in totaal dus 6 wedstrijden zijn. De wedstrijden zijn vooral ook bedoeld voor de (jonge) beginnende rijders, maar natuurlijk mag ieder lid mee doen. Er wordt gestreden binnen de eigen leeftijdsgroep. De wedstrijden worden altijd verreden op de zaterdagmiddag. Vanuit FCV Veldhoven doen we ieder jaar mee met een grote groep rijders en maken er steeds weer een gezellige middag van!

Na afloop van de laatste wedstrijd wordt de klassementen opgemaakt (zowel individueel als per club). Iedereen die zich heeft vooraf heeft ingeschreven voor alle wedstrijden ontvangt dan een beker! De winnende club ontvangt een wisselbeker.

Mocht jij/jouw kind deel willen nemen aan de Interclub wedstrijden, lees dan onderstaande info goed door.


Inschrijven: Alleen via voorinschrijven (inschrijven kan niet meer op de wedstrijddag).
Reglement/uitslagen/ranglijst via de site van de Durtrappers
Aanmelden/afmelden/meer informatie via interclub@fcvv.nl

INTERCLUB KALENDER 2020

DAGINDELING

‚ÄčLijsten schrijven: 12.30 uur
Trainen: 12.15 – 13.15 uur
Start wedstrijd: 13.30 uur
Einde wedstrijd: +/- 17.00 uur

Van 12.15 - 13.15 uur kan er door alle leeftijdsgroepen getraind worden op de baan. Om 12.30 uur worden de lijsten met het wedstrijdschema opgehangen. De wedstrijd begint om 13.30 uur en eindigt meestal om uiterlijk +/- 17.00 uur. Elke rijder rijdt sowieso 3 manches (kwalificatierondes) en kan zich hierbij kwalificeren voor de finales. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er kwartfinales en/of halve finales gereden.

KOSTEN

De kosten bedragen EUR 15,00 per seizoen. Je mag hiervoor deelnemen aan alle wedstrijden en ontvangt aan het eind van het seizoen een wedstrijdbeker (ongeacht het aantal wedstrijden dat je daadwerkelijk hebt meegefietst). De eindstand wordt berekend over de 5 beste uitslagen.
Mocht je alleen één of enkele losse wedstrijden mee willen doen dan betaal je EUR 3,00 per keer, maar je ontvangt dan geen wedstrijdbeker aan het eind van het seizoen.

BENODIGDHEDEN

Voor deelname aan interclub wedstrijden is alleen het KNWU basis lidmaatschap vereist. Dit is inbegrepen bij de contributie van FCV Veldhoven. Vraag een stuurbordnummer aan via mijnKNWU. Je moet een stuurbord maken met dit nummer, en ook side-plates. Deze zijn in de kantine te koop (zolang de voorraad strekt), maar ook online (zie bijvoorbeeld www.bmxplates.eu ). 

OUDERS HELPEN TIJDENS DE WEDSTRIJD

De interclub wedstrijden worden georganiseerd door deze 6 clubs die op eigen initiatief een toernooi hebben opgezet. Dit toernooi kan enkel blijven bestaan door de hulp van vrijwilligers. Het is dan ook belangrijk dat elke club zijn steentje bijdraagt aan dit toernooi en hiervoor hebben we jullie hulp nodig. Voor FCVV is aangegeven dat zij voor elke wedstrijd 2 personen aan moeten dragen die helpen bij het schrijven (noteren van de stuurbordnummers bij de finish). Indien jij/jouw kind wil deelnemen aan de Interclub Wedstrijden zul je 1x ingedeeld worden om te schrijven en 1x als back up om te schrijven. Je kunt bij het aanmelden aangeven welke datum je NIET beschikbaar bent voor het schrijven en vervolgens zal door FCVV een indeling gemaakt worden. Degene die staan ingedeeld om te schrijven zijn zelf verantwoordelijk om voor vervanging te zorgen indien je onverwachts toch niet kunt.

AANMELDEN

De aanmelding start na aankondiging via e-mail

AFMELDEN BIJ VERHINDERING

Het is belangrijk dat je het tijdig aangeeft als jij/jouw kind niet bij een wedstrijd aanwezig kan zijn. Dit ivm het maken van de wedstrijdschema's (lijsten). Meld dit altijd uiterlijk de woensdag voorafgaand aan de wedstrijd via interclub@fcvv.nl.


 

Sponsors FCVV