Facebook FCVV Youtube FCVV

Interclub 2019

Vanuit FCV Veldhoven doen we mee aan een Interclub competitie met de clubs uit Valkenswaard, Luijksgestel, Landgraaf, Peer (B) en Dessel (B). Gedurende het jaar organiseert iedere club een wedstrijd op de eigen baan zodat er in totaal dus 6 wedstrijden zijn. De wedstrijden zijn vooral ook bedoeld voor de (jonge) beginnende rijders, maar natuurlijk mag ieder lid mee doen. Er wordt gestreden binnen de eigen leeftijdsgroep. De wedstrijden worden altijd verreden op de zaterdagmiddag. Vanuit FCV Veldhoven doen we ieder jaar mee met een grote groep rijders en maken er steeds weer een gezellige middag van!

Na afloop van de laatste wedstrijd wordt de klassementen opgemaakt (zowel individueel als per club). Iedereen die zich heeft vooraf heeft ingeschreven voor alle wedstrijden ontvangt dan een beker! De winnende club ontvangt een wisselbeker.

Mocht jij/jouw kind deel willen nemen aan de Interclub wedstrijden, lees dan onderstaande info goed door.


Inschrijven: Voorinschrijven per club (niet meer op de wedstrijddag).
Reglement/uitslagen/ranglijst via de site van de Durtrappers
Aanmelden/afmelden/meer informatie via interclub@fcvv.nl

De data voor de Interclubs in 2019 zijn:

Tijdschema zaterdagwedstrijd:

Lijsten schrijven: 12.30 uur
Trainen: 12.15 – 13.15 uur
Start wedstrijd: 13.30 uur
Einde wedstrijd: +/- 17.00 uur


DAGINDELING

Van 12.15 - 13.15 uur kan er door alle leeftijdsgroepen getraind worden op de baan. Om 12.30 uur worden de lijsten met het wedstrijdschema opgehangen. De wedstrijd begint om 13.30 uur en eindigt meestal om uiterlijk +/- 17.00 uur. Elke rijder rijdt sowieso 3 manches (kwalificatierondes) en kan zich hierbij kwalificeren voor de finales. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er kwartfinales en/of halve finales gereden.


KOSTEN

De kosten bedragen EUR 12,00 per seizoen. Je mag hiervoor deelnemen aan alle wedstrijden en ontvangt aan het eind van het seizoen een wedstrijdbeker (ongeacht het aantal wedstrijden dat je daadwerkelijk hebt meegefietst). De eindstand wordt berekend adhv het aantal behaalde punten over de 5 beste wedstrijden.
Mocht je alleen één of enkele losse wedstrijden mee willen doen dan betaal je slechts EUR 3,00 per keer, maar je ontvangt dan geen wedstrijdbeker aan het eind van het seizoen.


BENODIGDHEDEN

Voor deelname aan interclub wedstrijden is een KNWU basis lidmaatschap vereist. Dit is inbegrepen bij de contributie van FCV Veldhoven. Voorheen was dat het oranje pasje maar met ingang van 2019 is dit alleen nog maar een online pas. Daarnaast moet je een stuurbordnummer aanvragen via mijnKNWU. Je moet een stuurbord maken met dit nummer, en ook side-plates. Deze zijn in de kantine te koop (zolang de voorraad strekt), maar ook online te creeeren (zie bijvoorbeeld www.bmxplates.eu ). 


HULP

De interclub wedstrijden worden georganiseerd door deze 6 clubs die op eigen initiatief een toernooi hebben opgezet. Dit toernooi kan enkel blijven bestaan door de hulp van vrijwilligers. Het is dan ook belangrijk dat elke club zijn steentje bijdraagt aan dit toernooi en hiervoor hebben we jullie hulp nodig. Voor FCVV is aangegeven dat zij voor elke wedstrijd 2 personen aan moeten dragen die helpen bij het schrijven (noteren van de stuurbordnummers bij de finish). Indien jij/jouw kind wil deelnemen aan de Interclub Wedstrijden zul je 1x ingedeeld worden om te schrijven en 1x als back up om te schrijven. Je kunt bij het aanmelden aangeven welke datum je NIET beschikbaar bent voor het schrijven en vervolgens zal door FCVV een indeling gemaakt worden. Degene die staan ingedeeld om te schrijven zijn zelf verantwoordelijk om voor vervanging te zorgen indien je onverwachts toch niet kunt.


AANMELDEN

Aanmelden voor 2019 is nog niet gestart.

het gehele seizoen kan door voor 9 maart een email te sturen naar interclub@fcvv.nl. Vermeld hierin de volgende info:
- naam rijder
- geboortedatum rijder
- geslacht rijder
- stuurbordnummer
- Naam + telefoonnummer + email ouder (info wordt gedeeld onder de rijders)
- Evt datum dat je NIET beschikbaar bent om te helpen met schrijven


AFMELDEN

Het is belangrijk dat je het tijdig aangeeft als jij/jouw kind niet bij een wedstrijd aanwezig kan zijn. Dit ivm het maken van de wedstrijdschema's (lijsten). Meld dit altijd uiterlijk de woensdag voorafgaand aan de wedstrijd via interclub@fcvv.nl.


BETALEN

Zorg ervoor dat je voor 9 maart EUR 12,00 hebt overgemaakt naar rekening nummer NL42RABO0153679115 tnv FCV Veldhoven ovv naam rijder Interclub wedstrijden 2018. Je aanmelding is definitief zodra wij de email met de benodigde gegevens en de betaling ontvangen hebben.
Hopelijk is alles duidelijk en mogen we weer vele aanmeldingen ontvangen voor de Interclub Wedstrijden zodat we er samen weer een leuk, sportief toernooi van kunnen maken. Mochten jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Sponsors FCVV