Facebook FCVV Youtube FCVV

Interclub 2018

De Interclub Wedstrijden worden gehouden op 6 verschillende locaties en zijn zeker ook geschikt voor de (jonge) beginnende rijders. Er wordt gestreden binnen de eigen leeftijdsgroep. Mocht jij/jouw kind deel willen nemen aan de InterclubWedstrijden, lees dan deze info goed door.

 

Inschrijven: Voorinschrijven per club (niet meer op de wedstrijddag).
Reglement/uitslagen/ranglijst via de site van de Durtrappers
Aanmelden/afmelden/meer informatie via interclub@fcvv.nl

De data voor de Interclubs in 2018 zijn:

Tijdschema zaterdagwedstrijd:

Lijsten schrijven: 12.30 uur
Trainen: 12.15 – 13.15 uur
Start wedstrijd: 13.30 uur
Einde wedstrijd: +/- 17.00 uur


DAGINDELING

Van 12.15 - 13.15 uur kan er door alle leeftijdsgroepen getraind worden op de baan. Om 12.30 uur worden de lijsten met het wedstrijdschema opgehangen. De wedstrijd begint om 13.30 uur en eindigt meestal om uiterlijk +/- 17.00 uur. Elke rijder rijdt sowieso 3 manches (kwalificatierondes) en kan zich hierbij kwalificeren voor de finales. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er kwartfinales en/of halve finales gereden.


KOSTEN

De kosten bedragen EUR 12,00 per seizoen. Je mag hiervoor deelnemen aan alle wedstrijden en ontvangt aan het eind van het seizoen een wedstrijdbeker (ongeacht het aantal wedstrijden dat je daadwerkelijk hebt meegefietst). De eindstand wordt berekend adhv het aantal behaalde punten over de 5 beste wedstrijden.
Mocht je alleen een losse wedstrijd mee willen doen dan betaal je slechts EUR 3,00, maar je ontvangt dan geen wedstrijdbeker aan het eind van het seizoen.


BENODIGDHEDEN

Voor deelname aan interclub wedstrijden is een basis lidmaatschap, welke is inbegrepen bij de contributie van FCV Veldhoven, vereist. Daarnaast moet je een stuurbordnummer aanvragen bij knwu.nl en dit stuurbord moet je bevestigen aan de voorzijde van de fiets tijdens de wedstrijd.


HULP

De interclub wedstrijden worden georganiseerd door deze 6 clubs die op eigen initiatief een toernooi hebben opgezet. Dit toernooi kan enkel blijven bestaan door de hulp van vrijwilligers. Het is dan ook belangrijk dat elke club zijn steentje bijdraagt aan dit toernooi en hiervoor hebben we jullie hulp nodig. Voor FCVV is aangegeven dat zij voor elke wedstrijd 2 personen aan moeten dragen die helpen bij het schrijven (noteren van de stuurbordnummers bij de finish). Indien jij/jouw kind wil deelnemen aan de Interclub Wedstrijden zul je 1x ingedeeld worden om te schrijven en 1x als back up om te schrijven. Je kunt bij het aanmelden aangeven welke datum je NIET beschikbaar bent voor het schrijven en vervolgens zal door FCVV een indeling gemaakt worden. Degene die staan ingedeeld om te schrijven zijn zelf verantwoordelijk om voor vervanging te zorgen indien je onverwachts toch niet kunt.


AANMELDEN

Aanmelden voor het gehele seizoen kan door voor 9 maart een email te sturen naar interclub@fcvv.nl. Vermeld hierin de volgende info:
- naam rijder
- geboortedatum rijder
- geslacht rijder
- stuurbordnummer
- Naam + telefoonnummer + email ouder (info wordt gedeeld onder de rijders)
- Evt datum dat je NIET beschikbaar bent om te helpen met schrijven


AFMELDEN

Het is belangrijk dat je het tijdig aangeeft als jij/jouw kind niet bij een wedstrijd aanwezig kan zijn. Dit ivm het maken van de wedstrijdschema's (lijsten). Meld dit altijd uiterlijk de woensdag voorafgaand aan de wedstrijd via interclub@fcvv.nl.


BETALEN

Zorg ervoor dat je voor 9 maart EUR 12,00 hebt overgemaakt naar rekening nummer NL42RABO0153679115 tnv FCV Veldhoven ovv naam rijder Interclub wedstrijden 2018. Je aanmelding is definitief zodra wij de email met de benodigde gegevens en de betaling ontvangen hebben.
Hopelijk is alles duidelijk en mogen we weer vele aanmeldingen ontvangen voor de Interclub Wedstrijden zodat we er samen weer een leuk, sportief toernooi van kunnen maken. Mochten jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


Groet,
Heidi van Krieken
Team FCVV

 

Sponsors FCVV