De Kelder 4, 5508 MG Veldhoven (Routebeschrijving)

Latest News

Open Dag – Zaterdag 25 september

Fietscrossvereniging Veldhoven opent de deuren tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek!

Ben jij de nieuwe Niek Kimmann of Laura Smulders? Ben jij altijd op je (cross)fiets aan het racen in de buurt? Of ben jij niet van de pumptracks af te krijgen? Kom dan 25 september tussen 13.00 uur en 16.00 uur naar onze fietscrossvereniging en kom onder begeleiding van ervaren trainers en rijders je eerste rondjes rijden op een echte BMX baan!

Fietscrossvereniging Veldhoven grijpt de NOC*NSF Nationale Sportweek aan om zoveel mogelijk mensen te laten ontdekken wat de BMX sport met je doet. Tijdens de Nationale Sportweek openen wij de deuren zodat iedereen uit de omgeving zelf de BMX sport kan ontdekken, omdat ook wij het belangrijk vinden dat iedereen kan genieten van sporten en bewegen!

Doe mee

Kom zaterdag 25 september naar onze vereniging en rijd rondjes op de baan als echte pro! Tussen 13.00 uur en 16.00 uur ben je van harte welkom op De Kelder 4 in Veldhoven.

Aanmelden hoeft niet, maar zorg wel dat je een stevige lange broek en lange mouwen draagt (verplicht, anders kan je helaas niet fietsen). Wij hebben voor jou een helm, handschoenen en een fiets. Eigen drinken meenemen is aan te raden, maar onze altijd gezellige kantine is ook geopend.

Graag tot zaterdag 25 september bij FCV Veldhoven! Nieuwsgierig? Check dan ook eens onze website www.fcvv.nl voor meer info over BMX.

Sportieve groet,

Bestuur, trainers en alle leden

Scroll to top